Wellicht doet de naam Montali ergens een belletje rinkelen. Niet zo vreemd aangezien het duo Alberto Musacchio en Malu Simões sinds enige tijd ook internationaal bekendheid geniet. The Vegeterranean, een inspirerend kookboek, staat in de winkel tussen uitgaven van bekende vakgenoten. Tijdens de aanbieding van het eerste Nederlandse exemplaar door Antoinette Hertsenberg was de TV Show van de partij. Reisgidsen, waaronder Michelin en Karen Brown, schrijven lovend over het professionele team van Chef Malu. Country House Montali, onlangs verkozen tot de toptien van beste vegetarische hotels ter wereld, staat volgens De Standaard zelfs op nummer één. Tja, na zoveel superlatieven is er geen weg terug. Koffers pakken en op pad! Vakvrouw Malu kookt op topniveau. De combinatie van kennis, creativiteit en vijfentwintig jaar ervaring resulteert in gerechten met een geheel eigen smaak en textuur. Voor vegetariërs een hemel op aarde, senza dubbio. Maar zo koken dat ook de meest verstokte carnivoor met een brede glimlach op ‘t gezicht het pand verlaat, dat is pas echt scoren. Het bijbehorend hotel heeft een beperkte capaciteit. Slechts tien kamers, uiterst comfortabel maar zonder tv, om in alle rust te genieten van deze perfecte locatie.