Over HOBB

Op Hobb.nl vind je een verzameling aan logeeradressen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje die ieder hun eigen verhaal vertellen. Het zijn unieke plekken waar je kunt rekenen op kwaliteit, kleinschaligheid en persoonlijke attentie. Ons aanbod bestaat niet uit de geijkte plekken, maar uit onderkomens die je liever voor jezelf houdt. Het gaat er om dat een hotel, vakantiewoning, bed & breakfast of agriturismo meer in zijn mars heeft. De ene keer is dit het historische gastenverblijf met stijlvolle kamers. De andere keer de charmante gastvrouw die u met open armen ontvangt. Alle adressen zijn echter uniek en oprecht. Adressen om van te dromen

U kent het vast wel, dat gevoel wanneer een plaats waar u voor het eerst komt al uw verwachtingen overtreft. De authentieke gevel of het prachtige interieur. Misschien is het wel de omgeving waar u in één klap verliefd op bent. De logeeradressen van Hobb lopen zeer uiteen. Van statisch herenhuis in een historische stad tot een landhuis omgeven door uitgestrekte bossen. Stuk voor stuk adressen om van te dromen. Waarom Hobb?

Bij Hobb heb je direct contact met de eigenaar van het onderkomen. Specifieke wensen zijn zo eenvoudig aan te geven en misverstanden kunnen worden voorkomen. Ander voordeel hiervan is dat u geen boekingskosten hoeft te betalen aangezien je direct bij het gewenste adres boekt. Voor je tot boeken overgaat, kun je eerst een vrijblijvende aanvraag doen. Wat zijn de kosten? Is de accommodatie beschikbaar? Daarnaast beschikt Hobb over een ruim en uniek aanbod aan accommodaties waarbij er altijd een voor u uitspringt.