De koninklijke familie was hier al kind aan huis en terecht want al sinds de tijd van Napoleon is de Posthoorn dé plaats waar men heerlijk kan genieten van culinaire uitspattingen en prachtige kamers. Het was Napoleon Bonaparte dan ook zelf die logé was in het uit 1679 stammende regentenwoning. Luxe, kwaliteit en gastvrijheid voeren hier de boventoon. Bij binnenkomst van het Rijksmonumentale pand proeft u direct de rijkdom en grandeur van de Gouden Eeuw. Het kleinschalige hotel bezit luxueuze suites en kamers waar geborgenheid en warmte centraal staan. Voor de inrichting heeft eigenaar Marc Boeljon zich laten inspireren door diverse Europese hotels. Dat heeft geleid tot een gedurfde combinatie van antiek en eigentijdse meubelen. Oud en nieuw treffen elkaar door de bijzondere combinaties van kleuren en modern sanitair. Alle kamers zijn voorzien van allerlei moderne gemakken als LCD-televisie, DVD-speler en draadloos internet.
Goede tijden herleven want sinds 2008 is het restaurant bekroond met een ster van Guide Michelin. Het restaurant met een Frans-Mediterrane keuken is vernieuwend in een klassieke omgeving. Hoge geornamenteerde plafonds, met daaraan enorme kroonluchters zorgen voor een internationale uitstraling. Met een sterk gevoel voor het cultureel erfgoed werkt de keuken, waar mogelijk, met streekproducten. Carpe diem!