Waar vroeger de tram tussen Assen en Coevorden stopte, is het nu heerlijk dineren en logeren. In het karakteristieke pand van begin vorige eeuw is sinds 10 jaar een restaurant gevestigd, met sinds kort drie royale gastenkamers.
De sfeer in het restaurant is informeel en warm, de inrichting is licht en ruim, de stijl van koken eigentijds. Chef-kok Saskia Blaser kookt met pure, vaak streekgebonden producten en kruiden uit de eigen kruidentuin. De menukaart wisselt regelmatig en biedt bij het seizoen passende gerechten. Zodra het weer het toelaat worden de tafels gedekt op het prachtig gelegen terras en kunt u heerlijk buiten eten. Kinderen kunnen zich vermaken op de houten speeltoestellen in de ruime tuin.
De gastenkamers bevinden zich op de bovenverdieping. Strak en comfortabel ingericht, met uitstekende bedden van Carpe Diem.
Het Tramlokaal heeft tevens prima faciliteiten voor trainingen, workshops en vergaderingen, of zo u wenst een receptie of besloten diner.