Restaurant-hotel – in die volgorde dus. Waar vroeger de kanunniken rustten, gaat het er nu op culinair gebied hemels aan toe. De Cheyroux’ slaan alle ingrediënten vers in – halffabricaat is taboe, plaatselijke productie een must – om vanuit die eerlijke basis tot het verrukkelijke eindresultaat te komen. De gerechten van monsieur, een waar kookkunstenaar, zijn licht, levendig en zetten uw zintuigen in opperste staat van paraatheid. De liefdevolle bereiding verdient het om ruim de tijd te nemen voor deze verfijnde keuken – het driedaagse smularrangement is daarom eigenlijk een verplichting. U kunt vooral rekenen op plakken verse ganzenlever gemarineerd in truffelsaus, ovenvers notenbrood en verder allerlei specialiteiten rond de ‘zwarte diamant’ en walnoten. De Cheyroux’ hechten meer waarde aan hun restaurant, op zich begrijpelijk, maar waar kunt u slapen in zo’n prachtig ruwstenen pand, compleet met waterspuwers en een steil dak, bedekt met leien – een huis dat al vele eeuwen familiebezit is? Een aantal gastenkamers ligt tegenover het restaurant, u bereikt ze via een bruggetje vanuit de tuin, waar tussen de rozen en kamperfoelie een feeërieke pergola prijkt. Inderdaad, daar komen alle verrukkingen op tafel!