Dit fraaie voormalige posthuis uit 1900, waar toentertijd de diligences halt hielden, staat in het vriendelijke stadje Tence in de ruige, groene en serene Velaystreek. Aan de buitenkant is de gevel van het rustige hotel-restaurant begroeid met wilde wingerd die in het najaar vuurrood kleurt. Binnen is het pand smaakvol gerestaureerd. Pierre-Marie en Véronique zijn de enthousiaste eigenaars, de vierde generatie van de familie Placide die hier de leiding heeft. Dat dit de garantie is voor een zeer aangenaam verblijf en een hartverwarmend onthaal moge duidelijk zijn! Pierre-Marie is een uitstekende kok die de reputatie van het restaurant zeker vergroot heeft. Hij kookt klassieke gerechten die altijd een originele twist hebben. U zult smullen van zijn brochette van rivierkreeftjes met mango-olie, aardappelen met saffraan en zachtgekookte groene Puy-linzen met zwarte olijven… Véronique zorgt zowel voor de gasten als de wijnkelder. De inrichting van de hostellerie is geheel in stijl en heeft veel sfeerverhogende details van weleer. De comfortabele leren stoelen in de elegante zitkamer passen uitstekend bij de oude houten vloer. De slaapkamers hebben een vrolijk en opgeruimd karakter met hun lichte muren, frisse witte dekens en kleurrijke ruitjesstoffen..