Een geruststellende mededeling om te beginnen. De gastenkamers zijn perfect, de bedden voortreffelijk. Tja, als chef-kok Jaap Schaafsma de schrijver George Bernard Shaw aanhaalt met de uitspraak ‘There is no greater love than the love of food‘ weet je één ding zeker. Die keuken zit gebeiteld. Vervolgens ontwikkelt zich een vaag gevoel van onrust met betrekking tot de overige functies van Hotel Restaurant Santa Fe. Totaal overbodig! Het duo Marije Veugen, Jaap Schaafsma gaat voor topkwaliteit. De Andalusische boerenhoeve uit de 19de eeuw vormt een sfeervol decor. Rust en intimiteit ademt dit hotel, slechts drie kamers groot. Het is alsof je bij vrienden logeert. De kamers, inclusief badkamer, zijn comfortabel ingericht, met oog voor detail. Terracotta vloeren, een origineel balken plafond, antiek en een uitgekiend kleurenpalet zorgen, samen met het licht, voor een authentieke sfeer. En dan tot slot de keuken. Terwijl de gast aan de rand van het zwembad verpoost, worden topverse Mediterrane ingrediënten verwerkt tot prikkelende smaakcombinaties en mooie plaatjes op het bord. Met als bagage zijn brede ervaring, creativiteit en jawel, die allergrootste liefde ‘the love of food’, zorgt chef Jaap Schaafsma, samen met zijn keukenbrigade, voor onvergetelijke uren vol van puur genot.