Zelfs een volledig volgeboekt Tenuta di Corbara geeft nog geen vol gevoel. Ponticello, Pian di Sala, Torricello, Oglieto, Caio, en Orzalume zijn zes verschillende locaties verspreid over een uitgestrekt gebied. Podere il Caio vormt het hart van de onderneming. Elke boerenhoeve heeft een geheel eigen structuur, sfeer, uitzicht en omgeving. De afstand tussen de huizen, onderling verbonden door een netwerk van paden, bedraagt al snel een paar kilometer. Het landgoed telt in totaal meer dan duizend hectaren. Aan rust en ruimte dus geen gebrek. De oorsprong ligt zo’n zevenhonderd jaar geleden. De graaf van Montemarte laat in die tijd Castello di Corbara bouwen. De huidige bebouwing heeft ondanks uitgebreide restauraties de authentieke sfeer grotendeels behouden. Restaurant Il Caio ligt redelijk centraal. Om gasten zo veel mogelijk tegemoet te komen zijn er twee afzonderlijke ruimtes gecreëerd. In de grote zaal wordt het vlees gegrild op open vuur in de haard. Voor de liefhebber van een tête-à-tête biedt de kleine zaal meer privacy. Verse seizoensproducten van eigen land staan hier aan de basis van traditionele streekgerechten. Een uitgelezen selectie wijnen vormt de perfecte begeleiding van deze smaakvolle keuken.