Er gaat niets boven een goed ontbijt, luidt de uitspraak van Imma. De daad bij het woord voegend wordt er elke ochtend door haar een superontbijt geserveerd. Vers gebakken brood, vruchtentaart, biologische honing, homemade jam, marmelade, vruchtensap, koffie en nog zo het één en ander ter completering van de verleidelijke tafel. Zomers ontbijt op het terras met fraai uitzicht over zee. Voor de frisse maanden is er de wintertuin met uitzicht over Toscane. Het landgoed telt, naast de verschillende gebouwen, zo’n dertig hectaren. Twaalf hectaren olijven, drie hectaren graan, 1 hectare fruit en natuurlijk een moestuin. Allemaal biologische teelt. De huidige productie, vijftienhonderd fles olijfolie, zal de komende jaren oplopen tot ongeveer achtduizend fles per jaar. Daar kan een aardige dressing van gemaakt worden! De keuken van restaurant Il Sale brengt traditioneel Toscaanse gerechten met het accent op vis en schaaldieren. I contorni, groente en fruit uit eigen tuin in combinatie met diverse locale producten. Drink hierbij een mooie wijn van de streek. Daarna even wegdromen in een comfortabele kamer of een sfeervolle suite. Francesca Vierucci heeft het geheel smaakvol ingericht. Dit wordt een heerlijke vakantie!