Hoewel de familie al vier generaties lang Hotel Albion in Florence runt, besluiten Massimo en Susanna de stress en de drukte van het stadsleven achter zich te laten. Ze vestigen zich in de heuvels van Toscane bij Castelfiorentino. Onder het motto ‘vooral dat doen waar je goed in bent’ verbouwen ze hun tweehonderd jaar oude boerderij inclusief stal tot hotel. Zo kunnen vrienden en gasten meegenieten van de rust en de ruimte in de natuur. Leven met de seizoenen en met de producten van het land staat centraal in Locanda le Boscarecce. Bij goed weer, en dat is het vaak in het mediterrane Toscane, worden ontbijt en het diner geserveerd op het terras. Lokale kaasjes, bruschetta, salami, vers fruit, veel Italiaanser kun je je ontbijt niet krijgen. Wanneer de zon langzaam achter de heuvels zakt, maar de temperatuur nog altijd zeer aangenaam is, wordt een diner geserveerd gebaseerd op de Toscaanse keuken. Hier proef je de smaken van de regio in volle glorie. Liefhebbers kunnen tijdens een kookcursus of olijfolie proeverij zelf de pure smaken van Toscane leren kennen en in de vingers proberen te krijgen. Voor wat extra beweging is er een zwembad en een tennisbaan.