Paola en Daniele, eigenaren van Il Frantoio di Cannoreto, begrijpen als geen ander hoe heerlijk het is om op een idyllisch vakantieadres aan te komen waar service de vorm van pure verwennerij aanneemt. Daarom blijven ze hun gasten in de watten leggen, met heerlijke ontbijtjes bestaande uit vers brood, zelfgemaakte biologische jam, kwark en versgebakken cake. ’s Middags is er fruit en thee, ’s avonds een traditioneel Toscaans gerecht op de veranda of binnen bij het haardvuur en – als u zin heeft – een cocktail of lekker glaasje bij zonsondergang in de tuin. De molen, afgelegen tussen de olijfbomen, biedt plaats aan een vijftal gastenvertrekken en vier badkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Het meubilair is zorgvuldig geselecteerd om het karakter van het Toscaanse landgoed te accentueren en zodoende niet te vloeken bij de betoverende uitzichten. De terracotta vloeren en de plafonds met zichtbare balken en spanten doen de rest. Il Frantoio di Cannoreto is een lust voor het oog. En met de culinaire kunsten van Paola als lust voor de maag, kunt u rustig spreken van de ultieme vakantie voor lichaam en geest.