Nina en Thierry Crovara managen hun hotel in een gerestaureerde boerenhoeve zo ontspannen dat vooral ouders met kinderen overal vandaan komen voor een plezierige familievakantie. Er zijn kinderstoelen in de eetkamer en ledikanten in de slaapkamers. Voor de wat oudere kinderen is er een videorecorder in één van de zitkamers en verder nog een tafeltennistafel en een buitenbad. De slaapkamers zijn functioneel en eenvoudig ingericht met gepleisterde kalkmuren en Provençaalse stoffen. Er zijn een tweetal kamers met elkaar verbonden, waar Nina zwarte rolgordijnen heeft opgehangen om niet gewekt te worden door het ochtendlicht.
Voor het diner zitten de gasten buiten op het begroeide terras en genieten van de lekkere, koele ‘sinaasappelwijn’ volgens eigen recept van Thierry. Hij is de chef-kok, en hoewel van Franse komaf, is hij getraind in Nina’s vaderland, Zwitserland. Hij neemt zijn kookkunsten serieus en als u speciale voorkeuren of wensen heeft, kunt u dit met hem bespreken. Hij maakt vooral regionale menu’s, zes avonden per week. In de menuplanning wordt ook rekening gehouden met de kinderen. Tussen de gangen door komt Thierry uit de keuken te voorschijn om zich voor te stellen aan de nieuwe gasten en een babbeltje te maken met de overige gasten.