Soay-schapen op de toegangsweg, wilde eenden in de vijver, een domein van 20ha. Het huis heeft wat weg van een Louisiaanse woning. Pilaren zijn zichtbaar, de luiken zijn indigoblauw en het achttiende-eeuwse interieur heeft in de loop der eeuwen hoegenaamd niets van zijn charme verloren. De sfeermakers zijn bonkige balken, matjes van zeegras op antieke tegels, gepatineerde meubels, antieke spiegels en behang met zich vertakkende patronen in rode en groene tinten. Er zijn vijf kamers (drie met terras) en een familiale suite met terras. Buiten bloeien oud-Franse rozenrassen, wandelt u door bomenlanen, bewondert u het beekje met bamboe of neemt u een duik in het ruime zwembad. Waar vroeger de stallen waren, geniet u nu van specialiteiten van het huis zoals foie gras mi-cuit de canard, hachis parmentier de canard au vin de Cahors, coulant au chocolat et au café. Alles komt uit eigen tuin of is in de regio geproduceerd.