Dit adres in het gehucht Mol-Wezel is een echte parel. Het ligt dus goed verborgen… Als u de vijver gepasseerd bent, springt uw hart open als de prachtige, grote witte villa van rond 1900 zich ontvouwt. Als u binnenkomt, komt de heerlijke haardgeur u tegemoet. Links naast de open haard is een zithoek, waar u voor of na het eten een drankje kunt nemen. Aan de andere kant bevindt zich de grote trekpleister: het restaurant van bescheiden afmetingen, dat door zijn rust en ambiance al meteen de allure verraadt van wat gastronomisch komen gaat. U hoeft er echter niet opgeprikt bij te zitten. Een gemoedelijke sfeer is immers heel belangrijk voor de bijzonder sympathieke, vrolijke gastheer Francis, die alles zelf doet: inchecken, koffers naar boven dragen – en natuurlijk koken! De stijl van het interieur is een beetje Engels: ruitjesbekleding op de restaurantstoelen en beige en ruitenbehang. De zes gastenkamers zijn zeer ruim, stijlvol en voorzien van alle modern comfort. Ze zijn genoemd naar desserts en bevatten art-decomeubilair. Op de eerste verdieping is ook de gezellige kamer waar het stevige ontbijt en privédiners plaatsvinden. Een adres om van te smullen!